Aysealiasaf12 Kızlar bebeğim 3 ay 4 günlük anne sütüyle besleniyo 20 gündür kabızdı doktor fitil verdi 2 gündür veriyorum bugun sümüksü yeşilimsi kaka yaptı basına böyle biley gelen var mı
Aass Aysealiasaf12 benim oğlumda bikaç gündür yeşilimsi mukuslu yapıyo nedenini ben de merak ediyorum devam ederse doktora götürcem
Zubeydeeren Aysealiasaf12 kabız oldugu icin oyle olabilir mi internetten bakın kaka renklerinin ne anlama geldigi yazıyor
Gamzecet Aysealiasaf12 canım takipte kalmalısın, benim bebeğimde mukuslu yeşil kaka yapıyor, diyet uyguluyorum, bazen düzeliyor sonra tekrar aynı
Nursim Semrakrhn38 devamlı yeşil mukuslu kaka olursa inek sütü alerjisi oluyo ama ara sıra olursa yediğiniz bişeyler de yapabilir yeşillikte yapıyo
Tugceyigit Alerjiden olabilir canım bizimde bütün doktor alerjiden şüphelendi ve kakasını kontrol et yeşile döner sümüksü yapılar olur hele bir de kan olursa mutlaka haber ver bana dedi 🤷🏻♀️
Semrakrhn38 Nursim evet ara sira oluyordu hergun olmuyordu o mukus denilen sey sumuksu olmasimi onami deniliyor
NurCelik Bizimde vardı doktora götürdük kaka tahlili istedi rotadan şüphelendik ancak kusma ateş yok bilemedim götürün içinizde şüphe kalmasın