Esma1993 Kizima dr bronsot baslangici var dedi burnu col tikali hava aldim sizce kac hine tamemen acilir 2 ayligiz bize azitro antibiyotik verdi ayni durumu yasayan var mi ?
Dila97 Esma1993 cok inatci bi hastalik oglum 1 bucuk yasinda her ay hastalaniyo ve hemen cigerlerine iniyo iyilesme suresi de haliyle uzuyoo yani hqvasini duzenli takin gecer insallah
Eliftskndzgn Esma1993 11 aylığız benim bebeğimde oluyor 3 ayda bir içine kadarda akıyor hava verdikten sonra burnuna serum fizyolojik sıkıp burnunu çekmeniz gerekiyor çünkü eğer içe aktıysa hava akmasını sağlıyor temizledikçede açılır burnu 1 hafataya geçiyor 5.gün hırlama bile gidiyor
Bnzksrc Kızım 4 aylık her ay bronşit oluyor. Bugün de gittim yine aynı çok kötü hırlıyor göğsü ve burun tıkalı. Havaları saati saatine ve mutlaka maskeyle ver yoksa hiç bir etkisi olmuyor havanın 4-5 güne toparlar Allahın izniyle. Geçmiş olsun.
Esma1993 Dila97 burun aspiratoru ile cekmek istemiyorum o iyi gelmedi ona daha cok hasta oldu belki de bisi yoktu benim yuzumden hasta oldu
Beratim17 Benimde 1bucuk aylık bebegim var burnunda hirilti vat doktora götürdük göğsünde hirilti yok dedi birsey demedi acaba bronşit mi oldu oğlum korkuyorum. Eşim eczaneden buhar makinesi aldı hava vermeli miyim sizce
Esma1993 Beratim17 benin kizimda oyleydi bana burnu cok az cikali dediler normal bu aylar demislerdi bi gece cok ugrasti burnuyla kokrtum sabah bekledim onu sonra esime serum fizyolojik ve burun icin temizleme aleti aldirdim ben cektikce cok hirilti geldi burnundan oyle olunca bende israrla yapmaya calistim ama kizima yaramadi balgam yok demislerdi ama bilmiyorum kendi basiniza bisi yapmayin sakin dr ne diyorsa ona uyun
Arenilay- Beratim17 tekrar götürün şikayetlerinizi anlatın bence bebeğiniz çok küçük kendi başınıza müdahale etmeyin bence
Bebekkkkkkkkannesii Bebekkkkkkkkannesii serum fizyolojik ve enjektör ile yıkayacaksınızz bi zararı yok doktorlar bunu öneriyorlar zaten. Kendi kendine burnunu temizleyemiyor çünkü bebek.
Dila97 Esma1993 youtobe serumla burun temizleme yazin bi suru video cikar daha detayli ordan ogrenebilirisiniz. Dr lar gunde 5 6 kez yapilabildigini soyluyo ama ben max 3 kez yapabiliyodjm oglum cok aglyodu cunku