ikiPrensesAnnesi20 Kizlar yayınımız Mardin’e çıktı Mardin nasıl bı yer acaba zaten 1til kalicaz ondan sonra eşim işi birakicak
selincalik ikiPrensesAnnesi20 Bu sene tayinciyiz bizde gitmek istemiyoruz hiç.Çok sevdik ne istediğine göre değişir ama yaşamak çok kolaydır.
Ahhannelik ikiPrensesAnnesi20 kaynım Mardin’de 4 yıldır tayinleri çıktı eltim çok üzülüyor ayrilacaklari için
Tasbebek_ selincalik artuklu tarafında iseniz çocukla oturulacak semt isimleri biliyor musunuz ev bakıyorum ama bir yer bilmediğimiz için çok zor
selincalik Tasbebek_ Artuklu lojmandayızda çocuklu derken bahçeli siteli falan mı istiyorsunuz.Lojmanlar güzel polis asker mi ona göre değişir.Ama genel olarak her yerinde oturulur.Biz Karakol Sokaktayız mesela daha önce Tedaş arkasında oturduk eski avm arkasında siteler var onlar daha yapılı ve güzel.
Tasbebek_ selincalik askeriye de eşim lojmanları da düşünüyoruz site içerinde olsa daha iyi olur genelde hastane çevresinde evler oralar da iyi anladığım kadarıyla yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim
selincalik Tasbebek_ Evet hastane arkasında oturan çok var Artuklu ravza civarına da bakabilirsiniz.Rica ederim hayırlı olsun.
gamzes-26 Geçen sene mardinden tayin geldik ilçesindeydik sosyal hayat yok denecek kadardı ilçede merkez artuklu veya kızıltepe daha güzel tabi ama mesleki açıdan da oralar daha yoğun diye biliyorum
Areliskoo @ikiPrensesAnnesi20 eşinizin bölümü nedir benim eşim kara kuvvetleri piyade komando Mardin de ama eş götüremiyor ara ara Suriye ye giriş çıkış yapıyor