Ya ben artık dayanamıyorum nefes alamıyorum evim yine cehennem sıcaklarına döndü yaz geldi bebeğim hastalandı inanilmaz öksürüyor burnu çok akıyor gece atesleniyor günlerdir uyuyamıyorum ve lanet olsun herzaman olduğu gibi bende hasta oldum hep aynı anda oluyoruz birde üstüne regl belası vermedigim şey kalmadı şuruplar pekmez Ballı ıhlamur terayagli pekmez çorbalar yok yok yooook bir dakika uyumadı bugün sabahın 8inden beri ilaç alıyorum ayakta durucak halim yok eşim geceden geldi uyudu yıkılıp kalicam ağlamak istiyorum saatlerce çocuktan önce dinlenirdin istediğim kadar uyurdum geçerdi hastalığım şimdi gebersem de ona bakmak zorundayım dinlenmediyim için daha kötü oluyorum cumartwsi günü doğum ghbu kutlucaktik çöp olucak herşey. Tam uyutuyorum hurdacı overlokcu çocuk sesleri horoz sesleri araba motor sesi asla eksik olmuyor heryeri kapatıyorum sıcaktan duramıyorum bu sefer evde. Tam uyuyor öksürük tutuyor uyanıyor beş dakik uyumadı öksürükten gözleri kan çanağı en hızlı ne geçirir bıktım Allah aşkına bu öksürükten ben