Elisela Merhabalar normalde süt alerjimiz var bağırsak tepkili ek gıdaya geçiş yaptık yediği bişey mi dokundu bilmiyorum mukus veya ishal yok ama poposu iki gündür pişik alerji belirtisimidir yaşayan varmı
H_ceyhan Elisela Evet pişik de alerji belirtisi olabilir. Ek gıdaya yeni başladıysanız 3 gün kuralı çok önemli hangi besinin alerji yapmış olduğunu anlamanız için. Mesela oğluma domates vermiştim kahvaltıda pişik yaptı. Ama pişmis domates bişey yapmıyor
Elisela H_ceyhan yani ishal yada mukus olması gerekmiyor öylemi kakası katı ama pişik var az az sürekli yapıyor taze fasülye yedirmiştim içinde pişmiş domates vardı o yapmış olabilir belkide
H_ceyhan Elisela mukuslu ve ishalli ise başka birşey vardır diye düşünüyorum bir doktora danışabilirsiniz. Genelde diş çıkarırken ishal oluyorlar ama. Domatesi sade yedirmis miydiniz. Ben 1 yaşını beklemiştim 1 yaşında yedirdim mesela. Vermeyerek kontrol edebilirsiniz
Elisela H_ceyhan suyuna ekmek banmıştım minik minik çokda değildi ama taze fasülyede salçada vardı teşekkür ederim yok şu an için ishal veya mukus yok daha önce alerjiyi bu şekilde anlamıştım şimdi bu belirtiler olmayıp sadece pişik olunca neden oldu acaba diye düşündüm