HtckSym Annelerim bebeğinizi ne zaman sünnet ettirdiniz? Oğlum 2ay 22gunluk sünnet ettirmeyi düşünüyoruz, yeni doğan sünnetini tavsiye eder misiniz?
Aras HtckSym merhaba ben de oğlumu 2 buçuk qylikken ettirdim be kadr küçük o kadar çabuk iyileşiyor sunnet yeri 1 ay oldu sunnet olalı ilk gün biraz ağladı sonrasin da normale dondu dönmeye başlamadan yaptırmanız sizin için daha iyi olucaktir
Kitapkokusu HtckSym Dönmeye başlamadan yaptırın bence daha kolay olur size zaten hemen toparlıyorlar 1 haftada falan aynı düzene dönersiniz.
Alparslanim1 HtckSym 2 ay 15 günlüktü tam yaptırdığımızda hiç pişman değilim valla tam zamanı çabuk iyileşiyor bnce yaptır
Esrakdr HtckSym yatır valla ben 2 aylıkken yaptırdım cokda memnun kaldım Allah’a şükür iyiki yaptırmışim hicbisi anlamadım valla
haticenurrr Aras merhaba sünnetten sonra bakımı nasıl yaptınız acaba neler kullandınız doktorunuzun önerileri neydi
Lalalac Tam zamanindasiniz. Gec kalmayin 3 aylikken yaptirdim. Cok rahat ettim 3,5 ayliktan sonra hareketlendi donmeye basladi zorlardi. Hemen iylesti. Eski usul dikisli yaptrdik
HtckSym Lalalac evet bizim doktorumuz da dikişli yapacak inşallah cuma gününe randevu aldık teşekkür ederim 🥰
Aras haticenurrr kuzum doktor krem reçetesi verdi dikişler düşene kadar kullandık sunneten 5 gün sonra yavaş yavaş banyo yaptırdık ve her banyoda alt değiştirmeden sıyırın demişti doktor sünnetten 1 hafta sonra da kontrole gttk dikislerin düşmesine toplam 20 gün buldu