Askpare Emzirirken kullanan var mı ben kullanmıyorum çocugun burnuna yakın kalıyo koku bogar diye ama çok terliyorum ister istemez hergünde yıkanma fırsatım yok kullanan var mı
deletedmom4842 Askpare Bende kullanmıyorum gerçi ben koku olarak bir şey kullanmıyorum duş jeli vs kokuyor hemen hapşırmaya başlıyor
Sonsuzluk052018 Askpare ben kullaniyorum cunku emziren annelerin hergun yikanmaya firsatin yoksa eksi sut kokusu oluyor emzirenlerde mecbur kullaniyorum
Ercanekininannesi Askpare deotak krem kullanıuorun ben ter kokusı olmuyo bi de mumlu rollon kullanıyorum deodorant parfüm hiç kullanmıyorum
Askpare Sonsuzluk052018 sorma ya ne koku hemde kendimden huylandım artık kullansam sıkıntı olur mu bilemedim size bi danışmak istedim
Askpare [bilinmeyen] hemen denicem inş.işe yarar ya ben 2 günde bir yıkanırım eskiden hiç kokmazdım şimdi ter kusmuk kokusu artık kendimden sogudum resmen zaten saçıma tarak vurucak vaktim yok tek başıma bakıyorum bebeğime ilk günden beri ev işi yemek bebek derken kendimi unuttum artık dogum yapalı 73 gün oldu hala kanamam var siz düşünün doktora gidecek vaktim dahi yok
Askpare [bilinmeyen] doktorumla görüştüm telefonda ilk 3 ay normal dedi zorlu bi hamilelik geçirdim 6aylık hamileyken 2 ameliyat oldum vajina bölgemden agır enfeksiyonlar yaşadım onların etkisi oldugunu söyledi inş.1 ayım kaldı düzelirim diye umut ediyorum 2 çocuk zor gerçekten araları kaç yaş şuan çok zorlanıyorum ama bi çocuk daha olsa yok demem çok güzel bi duygu evlat 🙂
Askpare [bilinmeyen] çok saol canım 🙂amin hepimizin evladını bağışlasın Allah çok saol tavsiye için 🤗💕