Hep-sevgiden Arkadaslar fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum instagramda modatrend.com.tr diye ayakkabi satan bir site var çok beğendim ama güvenilir mi bilemedim siteyi bilen ayakkabi alıp güzel gelen varmi Teşekkür ederim 🙂
midekoruyucu Hep-sevgiden ayakkabıyı markası ne olursa olsun internetten alamıyorum. Ya giyince rahat edemezsem filan elbise gibi değiller sonuçta ne bileyim 😅 nasıl alıyorsunuz ya rahat değilse ayağınızı acıtır batarsa filan 🫣
Esdelideli Hep-sevgiden ben almıştım. Babet ayakkabıydi. Gorseldekinin aynısı geldi. Bi sorun yasamamistim
Hep-sevgiden midekoruyucu aslında haklısınız hiç bende internetten ayakkabi almadım ayaklarım büyük ve tarakli o yüzden ayakkabi bulmakta zorlanırim ama o sitedeki ayakkabıyı çok beğendim 🙈🙈istiyorum onları biraz ayakkabi delisiyimde🤣🤣
Hep-sevgiden Esdelideli teşekkür ederim benim beğendiğim de yumurta topuk hep öyle ayakkabi arıyordum bulamıyordum İnternete de pek güvenemiyorum
Esdelideli Hep-sevgiden rica ederim. Fakat ben giydiğim numaradan bir numara büyüğünü getirttim ve ayağıma denk geldi. Sizinde ayaklarınız tarakliymis sanırım. Onu göz önüne alarak siparişinizi oluşturun Bi sıkıntı yaşamayın:)