Yvzslm2202 Kızlar oğlum düştü kafasını yere vurdu ama sert yer değil halının üstüne ki halı da kalın ağlamaya başladı hemen kucağıma aldım ama uğunur gbi oldu ağlamayı kesti bayılır gbi oldu gözleri fln kaydı bi süre hiç kıpramadı çok korktum sonra ağladın diye poposuna vurdum vurdum ağladı öyle sonrasında da uykusu vardı zaten hemen uyudu çok korktum o an bişey olmaz dmi bişey söyleyin rahatlatın beni 😕
aysaa Yvzslm2202 başına darbe alan büyük küçük hiç kimse uyutulmaz özellikle de bu çocuksa iç kanama olma şüphesine karşı bu ilk tedbirdir korkutmak amaçlı değil yorumum ama muhakkak bir götürün tavsiyemdir
Ecelila Yvzslm2202 çocuğun gözleri kaymış baygınlık gecirmis ve uyutmussun pes diyorum ayakkabı giymeden hastaneye kosarim sormada bekleme git
MuhammedAmine Yvzslm2202 benim oğlum kusarken bayılır gibi oldu kendinden geçti ben binayı ayağa kaldırdım sesimle hemen acile gittim ben daha kötü oldum . Bilemiyorum ihmal etmeyin bi götürün doktor muayene etsin Allah korusun evlatlarımızı
AdAyza Yvzslm2202 sizi biz değil ancak doktor rahatlatabilir , Allah korusun bayılır gibi olmuş gözleri kaymış , ben sizin yerinizde olsam acil hastaneye götürürdüm.
Dykdyk Yvzslm2202 Canım benim oğlumda düşmüştü ama dediğin gibi öyle gözleri falan kaymadı biraz ağladı sustu rakip ettim ben 24 saat boyunca. Bence sen hemen bir doktora göster nolur nolmaz çok geçmiş olsun
yokbecanim Yvzslm2202 siz buraya rahatlamak için girmişsiniz ama gözü kaydı, uyudu falan derseniz zaten hiç kimse size rahatlatıcı şeyler söyleyemez ki.maalesef normal görünmüyor ama inşallah bir şeyi yoktur, duymak istediğiniz buysa.geçmiş olsun
yokbecanim Yvzslm2202 siz buraya rahatlamak için girmişsiniz ama gözü kaydı, uyudu falan derseniz zaten hiç kimse size rahatlatıcı şeyler söyleyemez ki.maalesef normal görünmüyor ama inşallah bir şeyi yoktur, duymak istediğiniz buysa.geçmiş olsun
Misterious Hemem acile gidin bayılır gibi olması gözlerini kayması nasıl normal olabilir ki özellikle bunlar olduğunda getirin diyorlar zaten
[silindi] Yvzslm2202 beklemeden acile gidin bayılır gibi oldu diyorsunuz ağlaması bişey değiştirmez nefes alması da riske atmayın
findikburun Yvzslm2202 bayıldı gibi oldu gözleri kaydı diyosunuz burda yazmakla vakit kaybediceğine bence hemen doktora git canım ne olur ne olmaz ve kafasına darbe alan bebek uyutulmaz .
omerinannesi5320 Gözlerinin kayması biran bile olsa, uğunması bayılır gibi olması hemen uyuması hemen doktora götürün şimdi bi şey olmaz diye bulduğunuz bahaneye çok pişman olursunuz ilerde nolur nolmaz lütfen hastahaneye gidin hemen
MayneymisAltintop Yvzslm2202 gözlerde kayma, baygınlık, hemen uyku hali. Lütfen acile götürün çok çok tehlikeli şuanki durumu tüm kötü belirtileri taşıyor
Sin21 Yvzslm2202 Allah askına düşünce olmaması gereken şeyler olmus hala buraya yazıyorsunuz. Burası acil mi doktor mu var Allahım korusun bence hemen götürmelisiniz belli olmaz düşme işi basit değil kim olursa olsun kafa bu sonuçta