Irem21- İki buçuk aylık bebeğim sürekli elini emiyor bazen acıktığında da emiyor ama karnı tok olduğunda da hatta gece de cuk cuk elini emme sesine uyandığım oldu emzirdim acıkmıştı. Sebebini anlayamıyorum acıktığı zamanlarda ve diğer zamanlarda eli çoğunlukla ağzında ellerini mi keşfediyor alışkanlık. I yaptı dişi falan mı kaşınıyor sebebi ne olabilir ? Sizde yaşadınız mı?
handaan Irem21- 6 aylık hala eller ağızda,oyuncaklar,başka eller hep ağızda 🥰 oral dönem deniliyor. Gayet normal bir süreç. Bizim artık dişlerden dolayı kaşınmalar başladı. Sütünüz yeterli ise ya da mama veriyorsanız mama yeterli ise,normal 🥰
Brcstndg Irem21- elleri onun en güzel oyuncakları şu an. Keşfediyor. El emmesinde bir sakınca yok zaten ne verseniz onu ağzına götürecek keşfetmek için☺️
mommy_0920 Irem21- ay bende bundan muzdaribim hayır birde parmaklarını sokuyor iyice birde midesini bulandırıyor arada bir elini ağzından çekip yapma diyorum gülüyor 😂😂😂
cananhmsre Benimde 2.5 aylık ellerini keşfetti sürekli eli ağzında ackende tokkende farketmiyor hatta emzirdim ten sonra bile ağzında sapir şupur somuruyo 😂 araştırdım normalmis engellemeyin yazıyordu