Birbalannesi09 Benguu_72 bisey sorucam ben bu lcw kodu bi turlu bulamıyorum yani carki nerden bakıp yapiyosunuz
Minikkkk Hava123 tekrar çıkarsa bana verir misiniz lütfen benimde ihtiyacım var kaç gündür bekliyorum
Minikkkk Dilosko siler misiniz lütfen benden önce kullanırlar şimdi çoook teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutlu oldum 🙏🙏🙏
Minikkkk Dilosko maalesef kullanamadım ben kodu akıp uygulamaya görmeden hemen birisi kullanmış gerçekten ne kadar ayıp söylüyorum burda kullanacağımı yaptığınız resmen hırsızlık haksızlık
Dilosko Minikkkk ay kusura bakmayın uygulamaya giremedim . İnsanlar değişik gerçekten, ben kullandım bile demeye acizler . Umarım kod bulabilirsiniz 🙏
Kerem0210 Minikkkk kesinlikle öyle biri bana yazmıştı onu da benden önce kullanmışlardi kul hakkı farkı yok hırsızlıktan
Minikkkk Kerem0210 aynen de öyle bana yazılmış hemen kullanacağımı söylüyorum 1 dk geçmeden giriyorum kod kullanıldı diyor hak tabiki terbiyesizlik
Minikkkk Kerem0210 kendiside biliyor terbiyesizlik olduğunu zaten akıp kaçıyor yazsın teşekkür etsin kodu veren bayanada görelim
nescafebagimlisi Arkadaşlar elinde olan varsa banada söylesin lütfen bende bebeğime bayramlık almak istiyorum
Minikmucizemmmmmm CRKBJA5MR25 burdan bi annenden aldım yüzde 40 diye istedim ama 40 degıl kac bilmiyorum lazım olan kullansın bosa gitmesin
nescafebagimlisi Minikmucizemmmmmm sipariş verirken indirimli ürünler almayacaksınız alırsanz indirim uygulamıyor