Bebegimveben1_ Kızlar bebeğim bu ayın 11′inde 3 aylık olacak. Sünnet yaptırmayı planlıyoruz bildiğiniz beğendiğini ve memnun kaldığınız doktor var mı
Mevamooms Canım biz daha dün İzmit’te cerrahanne var Arzu Özyer Bektaş instagramda var bakabilirsin ona olduk sünnetimizi çok memnun kaldım
Bebegimveben1_ Mevamooms ve fiyat olarak ne kadar yaptılar acaba gebze medical parkle görüştüm üroloji bölümü yapıyormuş bende açıkçası çekindim çünkü yetişkin hastalarla ilgilendiği için bebeğe aynı hassasiyeti gösterir mi emin olamadım
Mevamooms canım benim bebeğim 3 aylık lokal anestezi yaptı dikişli biz yanımda olduğumuz için burayı tercih ettik medarda yaptıracaktık ama genelde özel hastanelerde bebeği alıp ameliyathaneye götürüyorlarlar o yüzden tercih etmedik şuna daha yeni 2 gün oldu
Bebegimveben1_ Mevamooms benim bebeğimda 3 aylık olacak nasıl peki bebeğinizin durumu ağrı acı vs var mı ? Ve birde muayene ücreti ne kadar acaba
Mevamooms Benimde tam 3 aylık canım muayene ti tam bilmiyorum biz Sakarya’dan gittik bir günde yaptı iğne yaparken ağladı sonra huysuzlandı falan rahat geçti elhamdulillah sonra işte bi 10 gün dikkat etmek lazım
Bebegimveben1_ Mevamooms teşekkür ederim allah razı olsun randevu aldım salı günü gideceğiz inşallah 😕direkt sünnet için randevu aldık ama çok korluyorum strese giriyorum onun canının acıyacsk olması daha şimdiden canımı acıtıyor
Mevamooms Yok yok canım hiç korkma 15 dk falan sürüyor başta bi ağlıyor iğne olurken sonra hissetmiyor zaten bende çok tedirgindim ama çalışanlar ve doktor hanım özellikle çok tatlı hemen geçti gitti anlamadım
Bebegimveben1_ Mevamooms çok geçmiş olsun sizede teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için sağlıkla büyüsün paşanız inşallah