Birfincankahvee Merhaba bebeğim kaç gündür huzursuz spaya götürmek istiyorum . Değişiklik olsun diye . Herhangi bi tehlikesi yok değil mi ? Götürüp memnun kalan var mı
findikbrnlu0_ Birfincankahvee ben götürdüm ama yerin temiz olması çok önemli bi sıkıntı olmadı ama gene de iyice araştırın
Birfincankahvee berosunannesi benim bildiğim yerler var memnun kalan varmı diye sormak istedim bebeği Rahatlatma açısından
Sinemelis 3 aylik götürdum cok memnun kaldim İstanbul atakentte hemde özel vip odalari var istersen onu seçime sansiz var tek siz ve bebeginiz sicak sakin cok temiz bir ortam bestkidsbabyspa
S2022 Birfincankahvee işte bende ili söylerseniz ona göre tavsiyede bulunalm diye soruyorum,istanbldaysanız izmirdeki bi spa merkezi işinize yaramycak istediğiniz cevbı alamycaksınız😄
Moniza Birfincankahvee ben götürdüm memnun kaldım tuvalet sıkıntısı vardı 3 günü geçmişti yapamiyordu spa gecesi yapmıştı ve rahatladı hem hatıra kaldı fotoğrafları falan ben çok beğendim
Birfincankahvee S2022 ben spa da memnun kaldınız mı demek istedim gittiğiniz yerden değil ☺️ benim tanıdığım bi yer var gittim zaten . Sormuştum spa fayda etti mi gibisinden memnun kaldınız mı . Çok iyi geliyor diyenler olmuştu onu sordum