Eslemsi_04 Rabia3334 şuan erken bnm icin 😅son 10 güne başlarım temiz temiz girmek icin bayrama .kendimi cok yormadan hergüne bi oda koyuyorum cam kapı heryeri elden geciricem banyo wc ve koridoruda vestiyeri bigüne koyarsam 4,5 günümü alır
Berilsmom13 Rabia3334 hiç böyle bayram temizliği olarak bakmadım :) günlük olarak zaten evi komple silip süpürürüm vileda atarım camlarımı kirlenmeden temizlerim banyo zaten hergün temizlenen yer :)
Deletedmom_75 Berilsmom13 Bende hic Yaz temizliği kis temizliği ramazan bayram temizliği yapmam bendemi sorun var diyordum :)
Rabia3334 Berilsmom13 ben zaten hergün yaparım onları ama dediğim detaylı komple yapmak yavaş yavaş incele incele 😂😂😂
Berilsmom13 Deletedmom_75 yok bende yapmam :) bugün mesela süpürdüm sildim toz aldım mutfağı topladım mutfak dolaplarını elden geçirdim banyoyu yıkadım dolap içlerini geçen hafta düzenledim temizledim daha ne yapayım yerleri yalayacak halim yok :)
Berilsmom13 Rabia3334 :) sürekli her yere el atınca belli aralıklarla o kadar incelemeyede gerek kalmıyor :)
Deletedmom_75 Berilsmom13 Kesinlikle ya rutin temizliği bende kategoriler bölümüne sokamiyorum :) Zaten çocukla anca oluyor
PrensesAnnesi8323 Ben şimdiden başlamayı düşünüyorum çünkü anca biter kızım sağolsun odadan çıkamıyorum ki temizlik yapayım😀