Seydameva Anne24 susuz kalıyor olabilir genelde su içmediklerine pembe oluyor veya enfeksiyonda 🙄 geçmiş olsun 🥰
Mam Anne24 bezini degistireli kaç saat olmuştu hatırlıyor musunuz ? Bugün bende pembe leke gördüm burdan bir arkadaş bez uzun süre kalınca kristaller den oluyo gibi bişey söylemişti o sebebten olduğunu düşünüyorum siz de akşam takip sabah mi çıkardınız
Dgndrmz Anne24 kan ilacına baslarken hemşire pembe leke kakasında siyahlık falan görebilirsn korkma normal eğer kabızlık yaparsa haftada birde verebılırsn ılacı demişti oyuzden olabılır bence
MayneymisAltintop Susuz kalmış bebeğiniz. Eksik beslenmeden oluyor. 3 aylıkken başımıza gelmişti. Doktorumuz acil olarak kaynatılıp soğutulmuş şu verin günde birkaç kaşık ve sık sık emzir yada mama ver demişti. İhmal etmeyin susuz kalmasın yavru
Anne24 MayneymisAltintop sadece emiyor temmuzda doğdu cok sıcaktı hava yınede vermedim ama ilk defa bugun leke gordum
MayneymisAltintop Anne24 yerinizde olsam tedbiren de olsa birkaç kaşık su veririm. Ki bize doktorumuz tavsiye etmişti hava sıcak olamamsına rağmen şubat gibi vermiştik.
Seydameva Anne24 1-2 çay kaşığı verebilirsiniz yine ama tabi siz bilirsiniz😊 ben veriyordum havalar sıcaktı şuan durum farklı ve kesin birsey söyleyemiyorum 😊
Asel0135 Anne24 bendede olmuştu bir iki kere herzaman olmuyor yada ben çok düzenli vermiyorum kan damlasını🥴
Anne24 MayneymisAltintop su olayı cok karısık kımı doktor ver dıyo kımı vermeyın anne sutunun %90 ı su zaten bence gerek yok vermeye 6. Ayda ek gıdada başlanması daha dogru gelıyo sonucta besın alıcak o zaman ıhtıyacı var
Anne24 Dgndrmz evet bende hemsıreyı aradım kan ilacından dedi bızımkıde cok kaka yapmaya basladı koyu ve cok kokulu
Dgndrmz Anne24 yapmaması dha kötü ya bzımkı damladan önce vardı 2-3 gunde bır yapıyor yavrjm yaptığnda koku faln umrumda olmuyo kı bekarkn her kokuyo kusardm 😂 yapınca sevınıyorz
Anne24 Dgndrmz evet bızım kızda 1 hafta kadar yapamadı her bezınde hadı kakası olsun kızımın demeye basladım 😊 sonra bı yaptıki akıllara zarar😂
Kereminannesiii Anne24 oğlum ilk doğduğu hafta olmuştu koştur koştur doktora gittim iyi beslenemediğini vücudun susuz kaldığını söylemişti daha sık emzirdim bir daha olmadı