BeKbra Bugün doktor kontrolümüz vardı. Doktorumuz artık destekli olarak oturtabileceğimizi söyledi. Ve muayene ederken sedyeye kendisi oturdu yanına da kızımı oturttu. 🙈. 👧🏻 3ay 19 günlük olduk sizler ne zaman oturtmaya başladınız?
Seydameva BeKbra bizimde 3.5 aylıktı kucakta oturuyordu 4 aylıkken destekli oturmaya başladı 5.5 aydan beri desteksiz oturuyor 😍
BeKbra babyandmoms Liya0808 nazli_19 Seydameva 1balAnnesi cevap verdiğiniz için teşekkür ederim 😊 peki ne yapayım destekli oturtayım mı? 6 aylıktan önce oturtulmaz lafı kafamın içinde fır dönüyor 🙈🙈🙈
nazli_19 Liya0808 bizim ki de 3 aylikken kafa kaldırıyordu destekle oturmasi 6 ay kendi başına oturması 7 buçuk aylıkken oldu
1balAnnesi BeKbra 5,5 aylık birkaç gündür destekli oturtmaya başladım mama sandalyesinde falan yastık sıkıştırıp oturtuyorum
nazli_19 BeKbra eşim arada oturtuyordu da benim kizim çok kilolu degildi bende korkuyordum kemiğine bi zarar gelir diye zaten kendi büyüyüp de oturma durumuna gelince sen hiç ugrasmadan oturuyor hiç acele etme oturtmak için
Seydameva BeKbra hiiiiiç kimseyi dinlemeyin bebeğiniz hazır olduğunda size gösterecektir ve sizde illa ki analyacaksınız bebeğinize göre hareket edin 🥰
BeKbra nazli_19 Seydameva Ebru_91 Dilaraa MelisAtlas-_- cevaplarınız için teşekkürler. ☺️ o zaman kızımdan doğru işareti bekleyeyim. 🤗
Ebru_91 BeKbra biz 4 aylik olduk gecen gun kontrolumuz vardi dedi ki 5 ayda destekle oturmaya baslicaz
MelisAtlas-_- BeKbra bana biraz küçük geldi oturtmak için desteklide olsa benim oğlumda 3 aylık kucağımda oturur gibi tuttuğumda bile tam duramıyor ama tabi doktorlara da güvenmek lazım bilemedim
Dusunsenemilena Ayında doktor kontrolümüz vardı. Destekli oturtmaya başlayabilirsin yavaş yavaş dedi ama zaten kucağımda oturuyodu oğlum 😊😊 bebekler kendisi belli ediyor arkadaşların da dediği gibi 😍