Mrcannesi Alt iki dişide çıktı normalde böyle değildi huymu değiştiriyor anlamıyoru sadece emiyor ek gıdada yemiyor sürekli arkamdanda ağlıyor ne yapıcam ben 😔 neden böyle sizinkiler öylemi
Baturunannesii Mrcannesi oğlumla aynı sizin bebiş de canım asla tek kalamıyor kapıdan adım atmamla çığlık atması bir oluyor maalesef artık nereye gidersem evde yanımda tutuyorum mecbur ne zaman geçer bu huyu bilmiyorum
Egeanne Mrcannesi bu aralar çok görüyorum da instagramda hamilelikte ne yaşarsan bebek onu hayatı boyunca unutmazmış vs diye merak ettim sorayım dedim 😂 ben mutlu bi hamilelik geçirdim oğluşumda mutlu bir bebek
Mrcannesi Egeanne aa bende ilk oğlumda çok mutlu hamilelik yaşadım 3 ay sonrası bulantım kesilince ama kızımda bulantı kusma oldu baya üzüntü öylelikle vardı kızım aslında çok güleç ama dişte sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum artık 😔
Mrcannesi Egeanne 2 yıl resmen diş sadece oğlumdan yeni kurtulmuştum ama azılarda rahatsızlandı oğlum hepsini kolay çıkartmıştı ami cümlemize canım 🤦🏻♀️🥺