endlesslove Yec150819 Kutunun üstünde besin tablosu var oraya bakın isterseniz ama bende o zamanlar bebeğime 60-90cc arası veriyordum 2 saatte bir
Oglumask2019 Yec150819 benim oğlum da 9 ayına girecek hep aptamil verdik ama bıktı sanırım artık istemiyor mama ek gıda istiyor başka mamaya geçicem
ELARAS Yec150819 bende aptamil kullanırken öyleydi 2 saatte bir acıkırdı gaz sıkıntısından dolayı mama değiştirdik şimdi öyle değil canım
nerminsari az veriyorsunuzda ondan. 90 ml miktarını size kim söyledi, bir seferde 150 ml içebilir. kutu üzerinde yönlendirme yok mu?
Yec150819 nerminsari Fazlasını içmiyor çünkü kutu üzerinde yazanı değil bebeğimin içebildiği miktarı veriyorum
Guldas Doktorumuz 5 aya kadar 2 saat ara ile besle demişti. Normal acıkması, birde az içiyor ayına göre.
yaseminkarakurt Bebeğe göre hareket etmek lazım 120 cc'ye 4 ölçek bi yapıp verin bakalım içerse öyle doyuyor demektir
19_dasleben Vala bnmki 7.5 aylık 90 içtği zaman göbek atasm geliyor 40 60 anca içiyor 3 saate bir bnmki çok iştahsız ama doğduğndan beri böle
Mervvv Arkadaslar peki doymayan 1aylik bebege ne kadar veriorsunuz bazen 60cc veriorm bazen 90 ama hala doymadigi zamanlar oluyor