hale_atikkk Kızım 10 ay 21 günlük ama daha dişe dair hiçbir şey yok ne zaman çıkar sizin bebişler ne zaman çıkardılar dişlerini🤍🦷
elifdedim hale_atikkk benim kızım 6.ayında çıkardı arkadaşımın oğlu yaşında çıkardı bebekten bebeğe fark oluyo ama tabi belli aylara gelincede insan bekliyo bi diş çıkarsa bi emeklese bi yürüse … ☺️
teachermom07 hale_atikkk oğlum 9 buçuk aylık ve daha yeni yeni diş görünür gibi oldu umarım yanlış görmüyoruzdur 😀 (bizde geç çıkarmışız eşimle )
Yusufff-41 hale_atikkk yalnız değilsin canım 10 ay bir haftalık olduk gelen bir şey yok bekliyoruz incileri 🤩🤩
hale_atikkk elifdedim elifdedim bizde de öyle emeklemiyor diyorduk emeklemeye başladı şimdi durduramıyoruz diş çıksın yürüsün diye bekliyoruz tabiki sağlıklı olsun iyi olsunds ne zaman olursa olsun teşekkür ederim ❤️
elifdedim alintugce34 al bendende o kadar çok şükür canları sağ olsun ama oturup kendi başına asla oynamıyo ben nereye o oraya 🫠
Yusufff-41 alintugce34 aynen dönmüyor yüz üstü durmak istemiyor bir sorun mu var acaba derken şimdi yavrum az otur peşimde gezinip durma diyorum🥳
hale_atikkk elifdedim elifdedim kendi başına oynuyor benim kız sonra kucagıma gelmje istiyor alıyorum hemen geri inmek istiyor 🤦😂😂
hale_atikkk teachermom07 biz eşimle zamanında çıkarmışsız hatta eşimin ortanca kardeşi doğduğunda dişli doğmuş ilk başta inanmadım aka olabiliyormuş öyle😂🤦🤭
hale_atikkk Yusufff-41 bu ayın 16 11 aylık olacaz doğum gününe sayıyoruz artık eşime diyorım belki bize doğum gününde süpriz yapar o zaman çıkar dişleri diyorum 😂
Yusufff-41 hale_atikkk bizimde öyle olacak gibi canım geç çıkan dişler daha sağlam olurmuş diyorlar☺️ öyle avutalım şimdilik kendimizi merakla bekliyoruz bizde çünkü
edaliisveli Bizde 9 aylığız hala gelen giden yok doktorumuz d vit eksik olabilir dedi o yüzden oluyormuş bazen
hale_atikkk edaliisveli bize öyle bişi demedi sadece sakın aksatmayın dedi ben hergğn kahvaltıdan sonra veriyorum damlalarını