Milena17 Arkadaşlar tek seferde yani emzireceğiniz zaman sadece tek meme mi veriyorsunuz yoksa birinden sonra diğerine geçiyor musunuz?
AryaHanim Milena17 kızım her emişinde ikisini de açtırıyor. Bir ondan bir ondan keyif yapıyor bende aşkla onu izliyorum 2 yaşımıza giriyoruz artık☺
ErsagunAktugunannesi Milena17 tam uyanık halindeyse birini bırakınca diğerini veriyorum ki boşaltsın memeyi. Ama uykusu varsa tek memede uyutuyorum
Koktass Milena17 tek meme sağ memeyi hiç istemiyor sağdan emzirmediğim için küçüldü. Sol memeyi alıyor bu yüzden sol memem sağdakinden çokça büyük. Çok can sıkıcı bir durum ne giyersem göğüslerim arasında oran farkı bariz belli oluyor.
Gulnazz Bazen tek memeyi alıyor uykuya geçiyor uyanınca diğerini veriyorum ama uyumadıysa bi 25-30 dk emdiyse diğerini veriyorum oda boşalsın diye yoksa ağrı oluyor
Kbbbb Tek gögüs diğeri az olduğu için istemiyor emmediği içinde diğerini çoğaltamıyorum makineye de eriniyorum
cansuturgut Her emmek istediğinde dönüşümlü olarak veriyorum şimdi soldan emzirdiysem bi dahakine sağdan emziriyorum
bayankitapkurdu Koktass benim kızım da öyle gündüz asla sağı almıyor. O yüzen gece emziriyorum sağı siz de deneyin
yasminmomy Milena17 tek meme veriyorum bidaha verceğim de diğerine veriyorum tek göğüs şuan için yetiyor 6 aylığız
Kahveseveranne Milena17 iki meme emzirdim mesela en son sol memede uyuyakaldı uyanınca yine önce o memeyi sonra sağ memeyi verdim