fatmasel_ Merveeofs kızlar BNde pijama takımı bakıyorum Galatasaray lı Takım istiyorum eşime bna kızıma üçlü kombin bildiğiniz site var mı hep ayrı ayrı satılıyor kombin olarak var mı 🙈
Themom_ Merveeofs sosyopix diye bir sayfadan kanvas tablo yaptırdım 4lü eşimin kızımla fotoğraflarını ilk babalar günü aklıma o geldi🤷♀️😬
Merveeofs Themom_ baktım ben de onlara ama bir yandan da kendi kullanacagi bir şey olsun istiyorum bilemedim 🤷🏻♀️
mucizeminnosum Themom_ nasıl elinize ulaştı mı bir de duvara nasıl takılıyo yapıştırmalı mı çiviyle falan mı gördüm onu çok beğendim kupayla onun arasında kaldım ben de
Esraerol-geldi Merveeofs 🤣ilk başta gümüş zincir kolye ve bileklik sipariş verdim dolandırıldım 😅 bu ayın 9zu evlilik yıldönümümüz gömlek ve pantolon aldım ikisini bir arada çıkarttım 🤣
ayse4421 Merveeofs ben kızıma yazılı tulum sipariş ettim şarkıyla vebraber süpriz yapicaz ilk babalar günü olduğu için
Selinsn BeyCan_aks tek tek satılıyor sepete bebeğinizin bedeninde bir tane daha eklemeniz gerekiyordu
Nurannee- Merveeofs anahtarlık yaptırdım üzerinde oğlunun ve kendinin fotoğrafı olacak. Bence değişik ve hoş 🥰
AseLBebek26 Nurannee- nerden yaptırdınız acaba benim hediyem hazır ama siz söyleyince farklı geldi bir bakayım:)
Nurannee- AseLBebek26 https://www.hediyesepeti.com/babaya-hediye-fotograf-baskili-seffaf-anahtarlik-18440
Selinsn BeyCan_aks bende o tarz baba oğul kombin tişörtü yaptırdım da benimki o şekildeydi iki tane ekledim sepete