Merveeofs Geçen gün bir posta o anneler gününde almadığı için ben de ona almayı düşünmüyorum demiştim ama kararımdan vazgeçtim 🫣😄 Klasik olmayan hediye önerilerini bekliyorum 🥳
Koktass Merveeofs tişört üzerine aile resminizi nakış ettirebilirsiniz. Ben ilk babalar güni hediyesi olarak tercih ettim klasiğin dışında.
Serpiltoprak21 Merveeofs bende teşbih yaptırıyorum boncukları şeffaf içinde bebeğimin ve bizim resimleri olcak
EkiminAnnesi Eşimin baya ihtiyaçları var ama benim şuan gelirim yok. Bana parasını vericek ayakkabı alıcam Hhahaha 😂
Mavisuyum1621 Eşimin ilk babalar günü ve kızımızın adını eşim dövme olarak yazdırdı ( ödemesini ben yaptım)
Koktass Merveeofs rica ederim 😇 https://instagram.com/mfstoretr?igshid=MmJiY2I4NDBkZg== bu sayfadan bakabilirsiniz
BeyCan_aks -Sumeyye60 Ben onu sipariş ettim hatta geldi ama bebeğimize yollamamışlar tişört güya baba oğul tişörtü Mesaj attım dönüş olmadı Tek eşime geldi tişört giysi geldi çok sinirim bozuldu
Sibtug Merveeofs kot pantolon alfım en sevdiği şey😂 bu arada bende almıcam diyenlerdendim ama yinr içime sinmedi kocan öküz sen değilsin dedm kendime😂
Merveeofs Sibtug ay benimki kıyafetleri işinde hep mahvediyor içim acıyor sonra tekrar o kadar para vermeye onun için kıyafetini kendin al diyorum 😬😬🫣😄