Nazendehanim Dolunayarad sadece ferahlasin diye kayısı kiraz salatalık yalatiyorum ,bir de bir çay kaşığı yoğurt 1 kere vermisimdir 5 ay 7 günlük
irmarose Dolunayarad bizi doktorumuz başlattı,yoğurt kabak havuç ve patates verdim. Üç gün kuralı uyguluyorum ilk gün bir iki kaşık ikinci gün dört beş kaşık üçüncü gün yarım çay bardağına kadar çıkabilirsiniz dedi doktorumuz
Kbbbb Bende daha 4 aylık kiraz karpuz muz yalattım henüz başlamadım 5 te başlamayı düşünüyorum yoğurt kabak patates gidicem
caniminicib_ irmarose biz de 5 ay 13 yoğurt ile başladık bir iki kaşıktan sonra öğürdü siz de nasıl oldu?
irmarose caniminicib_ başında öyle yapıyorlar hiiç zorlamayın bunlar tadım zaten zamanla alışıyorlar benim kızım da 5 ay 7 günlük çok normal
caniminicib_ irmarose sizinde mi öğürdü bebeğiniz peki kaçıncı gün düzeldi o. Siz kaç aylıkken başladınıZ
irmarose caniminicib_ 5 aylıkken başladım bende. Bugün 9. Günümüz hala öğürdüğü oluyor biraz daha zamana ihtiyaçları var bence ki 6 ayda başlayan bebeklerde bile hep olurken bizim bebeklerimiz daha 5 aylık
dygefe Dün 5 aylık oldu kızım doktor kontrolü vardı 1 ay daha bekleyeceksin dedi yoksa çok hevesliydik 😊