Acemilik28 Kızlar boşanmada çocuk bende kalacak ama hasta edersen çocuğu alırım diyor bu ne demek oluyor öyle birşey var mı ?
xtutku Acemilik28 yok öyle bişry alamaz çocuk bu bağışıjlık kazanması için hasta da olması lazım seni korkutmaya çalışıyor
Elika00 Acemilik28 heee mahkeme de öyle yazıyo zaten çocuk hasta olursa baba alır😂 sen birşey söyleme tamam de geç çocuğu al alamaz hasta oldu diye çocuğu öyle şey mi var
Acemilik28 Elika00 elimden alacak miş filan filan mahkeme bana verecek biliyorum çocuğu fln göstermek istemiyorum ona
Elika00 Acemilik28 onu da sakın yapma sana iyi bir koca olmamış olabilir ama iyi bir baba olması için sende elinden geleni yapmalısın çocuğun için
Acemilik28 Elika00 2 gün oldu ne kızıni görmeye geldi ne aradı sordu ne bisy ondan baba olmaz insan 1 dakka görmezse özler
Acemilik28 Masalmavi1 hadi inşallah çekişmeli boşanmak istemiyorum ugrasmm cidden çok yoruldum açtığı yaralar
evam15 Acemilik28 allah için hastalanmayan bebek mi var hastalanmazsa sıkıntı sorun yoksa sorun var demektir🤷🏻♀️ Allah yardımcınız olsun cahil kesimde yaşamak çok zor
Acemilik28 evam15 🤣 ben avukatla görüşüp nafaka olsun tazminat olsun hepsini isticem çocuğu göstermeme hakkım var mı onuda sorcam şuan sesiz kalıyorum
Zeyzeh2 Acemilik28 yani bide çok iyi bakacaklar gibi alırım diyorlar ya sinir oluyorum gece uyansa kıçını kaldırıp bakmayan adamlar bosaninca birden baba olduklarının hatirliyorlar sanırım