Serifeee1 Merhaba aranızda yüzünde yada vucudunda kesilerek ben aldıranlar varmi nasil oldu iz kaldı mı acaba
Gamzelim123 Serifeee1 ben aldirmistim iki tane hemde devlet hastanesinde. İllaki iz kalıyor benim ki hafif kaldı ama ben daha çok rahatsız ediyordu büyüyordu .
Elifkyyy Serifeee1 ben aldırdım canım boynundaydı ve büyüktü biraz 2 yıl oldu hiç bir iz kalmadı çok şükür
Helbetyakalayamambeyefendi Serifeee1 bi tanidigimiz aldirmisti. Goz kapaginda falan da vardi,kalmamisti iz
Harikuya-Su Ben yaptırmadım ama radyodrekans ile de ben alınabiliyor ağrısız acısız iz kalmadan kesik olmadan kurtulabiliyorsunuz climedklinik var instagrmdan bakabilrsnz bende düşünüyorum bu şekilde çok fazla benim olduğu için
Serifeee1 Benimde yüzümde çok fazla ben var ve rahatsız olmaya başladım büyüdüğü için gittiğim doktorlar ben kabarık olduğu için lazer önermiyo iz kalır ama şu an ki halinden daha iyi olur diyorlar
Prenseseslem Ben aldırdım 2 ay önce gögüs altında iki tane büyüyor ve rahatsız ediyordu devlet hastanesinde oldum amelat lokal oldu tabi biraz agrı oldu sonrasında . İz varmı evet var bıçak değen herşeyde oldugu gibi ama rahatsız edici birsey değil
Serifeee1 Demekki zamanla iz kayboluyor yada insan alışıyor peki çukur gibi mi kaliyo yoksa çizgi şeklinde mi