Miracinannesi23 Güzel anneleriimm 6.5 aylık oğlum var gece uykusundan önce verebileceğim anne sütüne en yakın mama önerilerinizi alabilir miyiiimmm ♥️🌸
Yasirefeninannesi Miracinannesi23 Aptamil değil golden goat yada baby goat anne sütüne yakın sma. Bide ama evolvia da çok iyi similacda
Ahhannelik Miracinannesi23 benim kızım 3 aylık Aptamil başladım ciddi kabızlık yaptı Bebelac Gold aldık bakalım bunda ne olacak
Twin_mom Biz 5.5 aylığız aptamil prosyneo kullanıyoruz sanırsam 6. Aydan sonra 2 numarasını kullanırız
Ahhannelik H_ceyhan Annenin sütü yetmiyor olabilir mesela!!!! 3 aylık kızım var ve sütüm yetmediği için mama takviyesi yapıyorum…
Miracinannesi23 H_ceyhan bende biliyorum ablacım anne sütünden başka ne güzel olabilir ki ama büyüdükçe takviye istiyor ne yapalım yetmediği zaman o konuda fikrin var mı
H_ceyhan Yasirefeninannesi Emziren her annede süt olur annelerim. Önemli olan sık emzirmek aktif emmiyor ise düzenli sağım yapmak. Bunlar sütünüzü arttırmaya yeterli ☺️
Ceylan071 Sma kullanıyorum diğerlerin kokusunu hiç beyenmiyo ni tek bunu iciyo ve gayet de memnunum pahalı ama malesef
arenisraa Ahhannelik Hayırlı Akşamlar.. Aynı problem bende de oldu 19 günlük bebeğim var aptamil 1 kullanıyorum ve aşırı derece de kabızlık ve gaz yapıyor ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim de yok
Ahhannelik arenisraa daha önce böyle sıkıntısı yoksa mamadandir mamasını değiştirin biz Bebelac Gold aldık bununla da hergun yapmıyor 3 4 günde bir yapıyor Çarşamba kontrole götüreceğim o zaman doktorumuzada soracağım bakalim
Twin_mom Minikkussum gayet güzel. İçerik bakımından doktor en iyisi demişti bize doğduklarından beri kullanıyoruz. Anne sütü artı mama olarak gidiyorduk artık bıraktılar maalesef sadece mama kullandım şimdi ek gıdaya tadımlara başladık
H_ceyhan Twin_mom Emin olabiliyor musunuz yetmediğine? Mesela aktif birsekilde emmiyor mu sık emmiyor mu? Emmiyor ise sağım yapıyor musunuz
Mervetnl H_ceyhan söylediklerinizi yapmama rağmen artmadı o zaman napalım peki mememizi mi parçalayalım süt gelmesi için? İnanın her anne her yolu deniyor ve bazen olmayınca olmuyor…