gocebebirbayan Kızlar bebeğimin beşiğinin üstüne hem süs olsun hem de beşiğinde izlesin oyalansın diye dönence almak istiyorum. Ama bebeğim 8 aylık olmak üzere. İlk çocuğumda da alamamıştım bunda da kısmet olmadı. Şimdi alsam zamanı geçti mi acaba? Oynar mı ki
Asym33 gocebebirbayan Geçenlerde kuzenim doktora gtmisti Rus doktor asla dönence onermedgini söylemiş ne için bilmiyorum ama
kubra2608 gocebebirbayan fisher pricenin var bende 3 tane ayısı var müzikli ışıklı kapalıyken ayıcıklarıyla oynardı beşiğin içinde bi süre sonra çıkardım ayılarını şimdi sadece müzik ve ışığını kullanıyorum yatırırken kızım çok seviyo yatağına geçtiğinde hemen açıyor
gocebebirbayan Asym33 yaa öyle mi 😐 neden yurt dışında yasak acaba? Bizim çocuk doktorunun odasında var her gittiğimizde açıyor, hiç duymamıştım
Asym33 gocebebirbayan Aynen bende ilk defa duymuştum şaşırdım da dönence olmasın onun yerine renkli oyunlar as demiş müzikli dönüyor çocuk oraya kitleniyor felan ondan mı bilmiyorum ben hiç kullanmadim
kubra2608 gocebebirbayan kızım 2.5 yaşında doğduğundan beri takılı beşiğinde 😃genelde seviyo bebekler ama sen bilirsin tabi