anneyimben25 Anneler bu aylarda bebekleriniz iştahsız oldumu nasıl başa çıktınız ya bişey yemiyor sadece yoğurt ve pankek ekmek okadar ne yemek yiyor ne çorba 1haftadır böyleyiz kilo kaybı olacak diye korkuyorum nolur rahatlatın beni napmam lazım
Seyturak anneyimben25 benim kızımda aynı,sadece çorba içmek istiyor ağzından çıkarıyor hemen katıları 🥹 çorbayıda bin nazla içiyor. Hava değişiminden falan diyorum ya bakalım
alpmom1 anneyimben25 13 aylığız iki gündür iştah sıfır mama içerdi mamasını bile tam bitirmiyor artık yediği yemekleri 4-5 kaşık zorla yiyor çorbayı biraz daha iştahlı ama o da eskisi gibi bitmiyor yani aynı durumdayız diş döneminede veriyorum ben bu iştahsızlığı salyamızda çoğaldı ama gözle görüşür farklılıklar başladı 12 ayla beraber galiba 1 yaş atağı yaşıyoruz hep beraber😁
Sedaalya anneyimben25 inanın bende korkuyorum. 12.aydan beri kilosu sabit gram almamış. Ama vermemesi sevindirici bir durum tabi kii. Ama böylede persentil de düşüş yaşıyoruz ne olucak ne zaman iştahı yerine gelicek bilmiyorum. Tabağı önüne koyuyorum fırlatıp atıyor o kadar gergin Bi haller bi haller görün.
livanurvealpinannesi61 anneyimben25 ekmek VS vermeyin. Benim oğlum da ekmek istiyor sonra yemek yemiyor malesef.