Alprslanatess 2 buçuk aylık bebegım gündüz uykusunda hıc dalmıyor gözünü kapatıyor sadece sızınkıler de öyle mı resmen 5 6 saat uykusuz kalıyor
Hilalalp Alprslanatess 3.5 aylık oğlum aynı. Uyuyor 10 dakka sonra uyanıyor daha da uyumuyor. Gün içinde gündüz uykusu toplamda 2 saati bile bulmuyor
Mavisinannesi1804_ Alprslanatess benim bebeğimde öyle 1 ay 18 günlük şu an. Öğlen 2 den beri uyanık şu an uyutmaya çalışıyorum. Kaç saat oldu gözlerinin altı morarıyor uykusuzluktan neden uyumuyor anlamıyorum. Karnı tok altı temiz bide bugün yıkadım dhaa rahat olması lazım. Gazı da yok eminim
Aslat Hilalalp benım oğlum da 3 buçuk aylık gündüz uykuları hiç yok bugün sadece 1 saat uyudu hala uyutmaya çalışıyorum kucağımda uyumak istiyor bugün sürekli beşiğe yatınca uyanıyor
burcuguns maalesef ki doğduğu günden beri öyle 3 aylık olduk hala gündüz uykularımız yok. gece uykusuna 7buçuk gibi geçiyor ondan olduğunu düşünüyorum
Gamzetrkmn Benim beneğim de 1 ay 19 günlük 7 8 saat hiç uyumadığı oluyor böyle gider diye çok korkuyorum
Hilalalp Aslat bizimki de öyle gece de 12den önce uyumuyor gündüz uykuları berbat nasıl düzelecek bilmiyorum
Seheeeeeeer Bizim hem gündüz hem gece uykuları berbat. 60 günlüğüz. Gündüz sadece kucakta uyuyor gece de 1 saate bir kalkıyor. 😑