Frezya26 Ayda yaptıracağım az kaldı? Ne gibi etkileri oluyor aşının. 2. Ay aşılarında biraz zorluk çektik. Rota nasıl acaba?
morlu_baby Frezya26 rota aşısının bir yan etkisi yok ağızdan veriliyor zaten belki cok hafif bir ateşi olur yada huzursuz . Çok şükür bizde hıc bir yan etkisi olmadı
Mervetnl Frezya26 hiç bir etkisi olmadı ne ateş ne kusma mis gibi geçirdik biz aşı sonrasını. 2 defa calpol verdim ağrıları için o kadar 🥰
morlu_baby Frezya26 her bebek farklı siz elinizinde altında corpol bulundurun huzursuz olursa yarım ölçek verin . Ben hatta eve gelınce 1 saat aonra önlem olsun die yarım ölçek verdim bişey yaşamadık cok şükür
Kedici printhelloworld kaç gün sürdü hangi gün başladı bir de, bizim de karnımız gurul gurul ve huzursuzuz, 10 gün oldu aşı olalı, ilk gece ateş yaptı sonra ateş olmadı
printhelloworld Kedici aynen bizimde öyle oldu 10-15 gün civarı sürdü ishali ama geçici bir durum endişe etmenize gerek yok
Frezya26 morlu_baby benim doktorum da hemen ilaç verme diyor aşının etkisini azaltıyormuş. Ateş 38 olursa ver demişti
BZM Biz ilk dozu olduk 12 gün önce. Sadece bi sarhoşluk bi sakinlik oldu. O gün fazla uyudu. Ben yarım çay kaşığı calpol verdim pek bi yan etkisi olmadı başka