Hanımlaar içime dert olmuştu bebeğime yeni aldığım bluzla tulumu makınada küf tutmuştu çok üzülmüştüm daha giydirmeden baya da mahfolmuştu onun öncesinde de oğlum misafirlikteyken çekmeceden fondöten bulmuş hem kendi üstünü hem de benim beyaz tişörtümü fondoten yapmıştı tabi bu lekeler makınada geçmiyor bende bugün aldım bunları elime bir şekilde geçirecem dedim 💪🏻 şimdi anlatıyorum belki birilerinin işine yarar fondoten lekesi için makyaj temizleme suyunu aldım döktüm lekenin üstüne sonra beyaz sabunla çitiledim iyice geçti. Küf lekeleri de tabi beyazdı bizim kıyafetler çamaşır suyunu damlattım yine üstünü beyaz sabunla çitiledim birazda e bebeğin leke çıkarıcı spreyini sıktım küf olan yerlere ya temizlenir ya tamamen çöp olur artık dedim küf izinden eser kalmadı bembeyaz oldu internetten baktım önce yok limon yok sirke bunlar hiçbir işe yaramıyor arkadaşlar beyaz sabun küf hariç her lekeye birebir şimdi bu gerekli bilgiyi bıraktım kaçıyorum başka böyle işe yarayan tecrübeleriniz varsa bırakabilirsiniz illaki birilerinin işine yaracak bir şey çıkar 😂😂