Fulyag Bebeklerinize kaşar peyniri veriyor musunuz? Hamileyken en çok önerilenler arasındaydı bebeklere de vermede bir sakınca yoktur umarım çünkü kızım baya seviyor 😌 Daha doğrusu hiçbir şey yemediğinden sevdiği ne varsa bol boool vermeye çalışıyoruz 😁
araskuzumm0918 Fulyag tuzu az olanı tercih etmeniz daha sağlıklı olur,birde eritme kaşar yazanların hiç bir yararı yok😉
NaimeYilmaz Fulyag Muratbey D vitaminli 3 peynir çeşidi çıkarmış az tuzlu. Onları alıyorum kaşar peynirini çok seviyor. Baya da lezzetli gerçekten. Biraz yağlı oluyormuş kaşar peyniri o yüzden biraz kaşar biraz peynir öyle dengelemeye çalışıyorum.
Deletedmom115 Fulyag Benim oğlum ağzına sürmez ama ben yumurtasına falan katıyorum anca öyle yiyor. Ben organik malzeme satan yerlerden alıyorum kaşar peynirini. Markası yok yani.
Fulyag araskuzumm0918 Eritme tüketmiyoruz o konuda sıkıntı yok da az tuzlu her zaman bulamıyoruz ya da biz dikkatli bakmadık bilemiyorum 😊
Fulyag NaimeYilmaz Ben de Muratbey veriyorum diş döneminde olduğu için pek bir şey yemiyor kaşar peynirini sevince vermek istedim toplamda zaten 1 küçük dilim anca yiyor 😊
Fulyag Deletedmom115 Biz de denemek için Muratbey aldık severek yedi kızım da loru pek sevmiyor ben de loru yumurtasına katıp veriyorum 😌