Ozra Kızlar merhaba bu ay gün sırası bende toplam 3 çeşit yapıyoruz salata tatlı ve doyurucu bi çeşit. Doyurucu çeşit olarak ne yapsam değişil tarifler bekliyorum 🤩
sezer2022 Ozra mantı olur mu 🥰 valla 3 çeşit kuralınız süper ben milletle yarışamayacağım için günlere katılmıyorum
theanalikko Ozra ben fırından ekmek hamuru alıp soğanlı pide yapıyorum biz çok severiz 😄😄 hamır mayalamaktan mefret ediyorum ekmek hamuru iyi oluyor. Ama doyurucu olarak da haşhaşlı lokum cevizli çörek vs zeytinle çok güzel gidiyor. Bimde haşhaş var yağla açabilirsiniz
sirinpatates Ozra bizde yeni basliycaz aynı şekil salata tuzlu tatlı 15 günde bir toplancaz bizim günde Bi ben gencim kaynanamlarin gününe dahil oldum 🤣 banada fikir verin ilk defa Güne katildim
theanalikko sezer2022 ay evet biz 3 çeşitle başladık sadece 3 yapan bendim dksbsjsn diğerleri 5-6-7 insan kendini yetersiz hissediyor
Sebosunuzzz Fellah köftesi, evde hazır yufkadan burma tatlısı, Rus salatası aklıma gelenler bunlar seçebilirsiniz ağır derseniz farklı da yapabilirsiniz
sezer2022 theanalikko ayıp etmişler yok ben hem hamarat değilim hemde israf olarak görüyorum 🙈 bi arkadaşın sözüne gittim belki 15 çeşit vardı var ya hem yenmedi hemde tabakta bulamaç olup hepsi birbirine girdi