Cemile-krts Merhaba kullandığıniz memnun kaldığınız içeriği temiz ve güneş kremi öneriniz var mı bebek için
burcuo Cemile-krts Siveno var bende de, çok güzel. Incia, trukid, badger, minoris gibi markalar da temiz
Bensuuu1 burcuo sebamed mustela önerir misiniz mustela güzel koruyor ama temiz içerikli değil diye duydum
Karpuzlufistiksarma Bensuuu1 mustelayı 2 farklı doktor önerdi bize ondan alınız dedi fiyatı düşsün diye bekliyorum bende bi ara sordum bi kç kişi içeriği temiz değil vs yazmiş . Bunu sordum doktora herkes ne tutturuyorsa mustela bizim hep önerdiğimiz bi marka zararı olsa biz önermeyiz bundan bi kazancımız olmuyor ki dedi
burcuo Bensuuu1 Onları bilmiyorum ama içeriğine bir bakıp araştırın isterseniz, genelde temiz içerikli olarak siveno, bagder, incia gibi markalar öneriliyor.
Bensuuu1 Karpuzlufistiksarma mustelanın ürünleri pahalı olmasına rağmen çok beğeniyorum ama temiz içerik değil diye duyunca tereddüt ettim bu sene, zaten ne tam doğal ki koruyuculuğu çok iyidi kendimde kullanmıstım cocuk ürünü olmasına rağmen
Karpuzlufistiksarma Bensuuu1 belli bir kesim içeriği temiz değil diyor belli bir kesim almiş ama bende alacağım çünkü ya sebamet yada mustela belkide nivea yani bu 3 ünden birini alacağım. Sonuçta bunları dr tavsiye ediyor özlelikle mustela ama işte biraz daha inse diyatıudite bekliyorum. Biz hep sebamet kullandık ben kendimi bildim bileli ama bebeğim için mustela istiyorum
delirmeceler Cemile-krts dün siparişini verdim geçen senede mustela almıştık bizim dermatoloğumuzda çocuk doktorumuzda mustela önerdiği için yine aynısını aldık ben memnunum