Nuryil Merhaba 1 aylik kızım var ve emerken uyurken vs hep kıvranıyor. Gazı aslında çıkıyor ama yeterli değil sanırım. Gaz için kullandığınız ne gibi ürünler var. Kullanıp memnun kaldığınız?
Kayra_68_aksaray Nuryil zinco damla deneyebilirsin yada kimyon canından 1 çay kaşığı icirabilirsin Ama bende çok gaz damlası kullandım bebeği iyce huysuz yaptı çok ağlıyordu 2 aylık olduk hiç birsey vermiyorum şu anda daha iyi şimdi ağlaması azaldı
Ayse5100 Nuryil canm hicbi gaz damlasının tam anlamıyla faydası yok o kadar çok para verdim ki o bitkisel ürünlere maalesef fayda etmedi belki çok az sakinlestiriyirdu oda sadece vicol du onu kullanıyorum ara ara ama her bebekte farklı ilaç etki ediyor. Benm bebeğim 3 aylık sabaha kadar kıvranıyor sürekli çaresizce sesini dinliyordum gazı ciksa da rahatlayamiyordu en son çareyi kimyonda buldk çok şükür üç gecedir rahat uyuyor yine gazlaniyor ama en azından sürekli kivranmiyor ve iniltisi durdu bebeğimin. Ayağa kalkıp biraz belini ovup ufak ufak vuruş yapıyorum hemen çıkıyor kimyon dene hiçbir yan etkisi yok bebeklerde gerekirse ac interneti oku evdeki bildiğimiz toz baharat kimyonu dene bebeğine şifa olur inşallah sende yemeklere koy
Mihram8 Nuryil sevim kuruçayin youtubede gaz masaji videosu var öneririm bizde cok işe yaramıştı hala yapıyorum
Nuryil Kayra_68_aksaray bebeğe bir şey verme taraftarı değilim doktor önerisi dışında da bu yağlar işe yarıyor mu onu merak etmiştim teşekkür ederim
Defnesa Damlalar fayda etmiyor ya doktorumuz bize nurse harveys colex şurubunu önermişti çok faydası oldu tok karnina 5 ml içiyor 15 günlük olduğunda başlamıştık günde 2 ya da 3 kere gaza bağlı hemen çıkartıyor bağırsakları hareketlenip
Nuryil Defnesa doktora sorduğumda çıkartmaya çalış dedi sadece bir şey vermedi. Yağlar da işe yaramiyorsa artık çıkana kadar pıt pıt vurucaz sırta
Mavi-Hzl Nuryil biz Alle Viando damla kullandık onuncu gün iyi gelmeye başladı. Kiraz çekirdekli gaz kemerini kullandık. En çok iyi gelen hakiki zeytinyağını hafif ılıtıp ayak tabanlarına makatına ve karnına masaj yaparak uyguladım. Ilıktan biraz sıcak suda yatırıyordum suyu seviyor orda karnına masaj yapıyordum. Gaz masajını YouTube dan bakıp onu yapabilirsin pırt pırt çıkarıyorlar. Bi de biz geç keşfettik ama babybjörn şeklinde olan anakucağını aldık alın aldırınnnn bebek hareket ettikçe kendi sallanıyor sallandıkça gaz çıkarıyor. En son Hollanda’dan infacol diye bir damla gönderdiler Kadın spazmını gideriyor. Biz çok şükür atlattık satılır çok hafifledi ara sıra yokluyor sadece. Allah yardımcınız olsun bebeğinize şifa size sabırlar dilerim