babyguneso Kızlar merhaba 2 gün önce sezeryan doğum yaptım dün hastaneden doktor bebeği kontrol etti ve taburcu olduk ama bebeğimin vajinasından beyaz sümüksü aynı bizimki gibi bir akıntı geliyor bu durum normal mi
Zoom babyguneso kız bebeklerine anneden gelen hormonlardan dolayı belli Bi süre akıntı olması normal hatta hafif kanama bile olan bebekler var zamanla kendiliğinden geçer endişe etmeyin 😊
MelisasMom babyguneso bende aynı şeyi görüp çok korkmuştum.. anneden geçiyormuş 🥹 ah o miniğinde akıntısı olması beni çıldırtıyor 😂
Elizan23 Aynısı benim bebeğim dede vardi belli bir süre devam etti sonra kendiliğinden kurudu normale döndü
babyguneso Zoom çok teşekkür ederim kontrolümüz yarındı ama çok stres olmustum beklemeyecektim şimdi içim rahat etti enfeksiyon sandım💖🥺
babyguneso MelisasMom bir an bende çok endişe ettim ilk bebeğim tecrübede yok annem diyor benim sende olmadı😂🤦🏻♀️
Zoom babyguneso içiniz rahat olsun benim de kız bebeğim var bizde de olmuştu. Ablam kadın doğum ve yenidoğan hemşiresi bizzat kendisinden duydum öğrendim 😊