hemsireanne112 Berfs10 8 aylık bebeğim 1 aydır reflü tanısı var lansor ve gaviscon kullanıyorduk son hafta bıraktım. Bebeğim muhallebi çorba tarzındansa katı gıdaları daha çok seviyor yumurta sarısı, ekmek, muz, tahıllı karışım, elma armut
Minikim-m 41Eslemasya41 benim bebeğim reflü vardı doğduğun beri hala kusuyor 5 ayligiz besledikten sonra kucagina yarım saat almayın sonra Ar reflü mamasi aldık 4 aylıkken doktr dedi şimdi gaviscon toz kullaniyrz mama içine
41Eslemasya41 Minikim-m biz sadece anne sütü alıyoruz gaviscon vizede vsrdi ama gaz problemi ve deri döküntüsü yaptı bıraktım ben şu an ilaç kullanmıyorum
Dilekefe Minikim-m benim oğlumda reflü her doktora gittik ama ilaç vermemişti ben artık 6 ayda tükendiğim için üst değiştirmekten yer silmekten araştırarak gaviscona başladım kusmasına iyide gelmişti sonradan bıraktım ilaç yüklemek istemedim
Minikim-m Dilekefe doktor bir zararı yok dedi zaten bende pek kullanmiyrm ama gün içinde çok kucağında yada mama yedikten yada emzirdim ten sonra kusuyr
Dilekefe Minikim-m aynen benim oğlumda biri eline almaya kalksın hemen çıkarıyor inşallah en kısa zamanda geçer bizde rahatlarız😅
Minikim-m hemsireanne112 katı besinler çok kusma olmuyor benimki 5 aylkk ama bizimki 2 aylık tanısı oldu ama gaviscon vermedi 2 kutu bitirdim gaviscon toz ama benimki infant yaziyor