Tontis_annesii Kızlar bulunduğum şehir Antalya Alanya hava sıcaklığı 24 28 derece arasında oluyor bebeğimi nasıl giydirmem lazım kısa kollu giydirsem üşütür mü diye korkuyorum nasıl giydirmeliyim
findikbrnlu0_ Tontis_annesii ben dışarı çıkartırken artık kısa kollu giydiriyorum çorapda giydirmemiştim bebekler ayaktan koldan üşütmez göğüs ve sırttan üşütüyorlar :) dün de çıkarttım 24 25 dereceydi öyle kısa kollu tulum giydirdim bide terleyip hasta olmasından iyidir😂
Bebegimm1 Tontis_annesii dışarda askılı şort giydiriyorum güneş varsa sıcaksa. evim serin bazen sıcak oluyor askılı zıbın bazende ince pıjama giydiriyrm yanı uzun kol gıydırmıyrm artık akşam dışarda kullanıyrm onuda.soğuktan etkilenmiyo bünyesi alışık sıcagıda sevmiyor hiç yazları ben nasılsam onuda öyle giydirirm
sedaozdemir Tontis_annesii Benım oğlum da 11 aylık,kendım nasıl gıyınıyorsam onu da oyle gıydırıyorum valla,dısarısı sıcak 23 derece kısa kollu ve sort gıydırıyorum,evde de bazen zıbınla bıle gezıyor ama cogu zaman kısa kollu.
Merveeofs Bebğim 9.5 aylık şu an bulunduğum yer de 28° görünüyor. Evimiz biraz esintili olduğu için evde ince uzun kollu penye tişört giydiriyorum dışarı çok sıcak ama çıkınca kısa kol giydiriyorum.
Deletedmom_875 Evimiz gündüzleri ortalama 25-26 derece oluyor Dünden beri kısa kollu giydirmeye başladım Dışarısı da ortalama 27 derece kısa kollu ile çıkıyor Bir iki gündür 11 aylık
Merveeofs Tontis_annesii işte bizim de biraz esintili olduğu için evde henüz geçiş yapamadım ama dışarıda kısa kol
Deletedmom_875 Tontis_annesii Bence de. Sıcağa da soguga da alissin biraz yoksa hemen hasta olur vücudu bağışıklık kazanması lazım
Anr5155 Tontis_annesii kızım 8 aylık bizim bulunduğumuz yerde de hava 28 derece civarı evde de dışarda da şort kısa kollu giydiriyorum.
35lavanta Tontis_annesii 11 aylıkmıl bebeğiniz sıcak iklimdesiniz bende izmirdeyim 13 aylık oğlum 1 aydır nerdeyse kısa kollu giydiriyorum
Eminos Tontis_annesii 11 aylik bebek kisa kollu tabi giyebilir bu havada bide antalya diyorsunuz konyada yasiyorum iki oğlum var ikiside giyer
Canparem35 Tontis_annesii 24 derece evin ici ben bayadir kisa kollu giydiriyorum terliyor cocuk 6,5 aylık disariyada yazlik kıyafetle cikiyor
Imau Tontis_annesii 1 buçuk aydır kısa kollu zıbın falan giyiyor. Elbise giydirsem çorap giydirmem. 7 aylık bebeğim. Balıkesirdenyiz aşırı sıcak değil Kışında yelek giydirmezdim. Alıştırın sizde bebeğinizde çok rahat eder