Asyaveannesi04 Rumeysa466 ucuz etin yahnisi misali ben burdan duymuştum aşırı kalitesiz olduğunu okumuştum yorumlardan🌺
AliEmirmoms @“Rumeysa466” ben alışveriş yaptım 4 parça şey aldm 3 ünü geri iade ettim kalanı da defolu çıktı çok kötü pişman oldum gerçekten boşuna ucuza satmıyolar.
Sincappp AliEmirmoms merhaba nasıl iade ettiniz aceba bende aldım ürünler göründüğü gibi değil memnun kalmadım iade etmek istedim ama müşteri hizmetleri açmıyor. Birde kargo ücretini biz mi ödüyoruz öyle yazıyordu şikayet var da.
AliEmirmoms @“Sincappp” müşteri hizmetlerini çalışma saatinde aradım biraz zor ulaştım bende sonra onlar iade kodu verdi ptt ye gittim 21 tl para vermiştim kargo için paramı da 3 güne yatırdılar. 🥰
Sincappp AliEmirmoms geçen hafta gönderdim 44 TL kargo bedeli aldılar.🙄 Ve kargom ulaşmış iade işlemleri için aradım acmadilar. İade koşullarında kod vardı ordan aldım gönderdim ama boşa kargo parası ödedim çok saçma birtek burda iade ederken ücret ödendiğini görüyorum.
AliEmirmoms @“Sincappp” yani ben paramı sorunsuz aldım bide kargo ücretine zam gelmiş galiba bunlar bnce kazançlarını iadeden kazanıyolar yazık günah valla insanları sömürüyolar
Sincappp AliEmirmoms bende bir haftadır uğraşıyorum iade için. 44 TL de kargo parası aldılar. Şikayet var sayfasına da yazdım inşallah geri dönüş sağlanır.
Gelincik057 Rumeysa466 1 kez yaptım ve bir dafa asla yapmam iade almadılar daha doğru o kadar çok ugrastırdılar ki aman uğraşamam dedim aldıgım seyleride hiç giymedim cunku çok kötü gozeken gibi gelmiyor heleki kumaş kalitesi berbat çöp Parana yazık etme derim bana yanlıs beden yanlıs renk yolladılar 🤗
AliEmirmoms @“Sincappp” tekrar müşteri hizmetlerine ulaşın yardımcı olöazsanız tüketici haklarına anında şikayet ederim diyin öyle bi hakkınız var. Tüketici hakları direk halleder.
Sincappp AliEmirmoms işte sorun müşteri hizmetlerine ulaşmakta. Mesai saatleri içinde aramama rağmen anca müzik çalıyor bir haftadır o kadar aradım acmiyorlar.