Berfin4720 Lutfiye_yangoz 5. Ayına kadar çekebildim dönmeye başladıkltan sonra imkansız oldu konseptli fotoğraf çekmek🤦♀️😂
kivircikannesi Lutfiye_yangoz Fotoğrafları bilgisayarda duruyor 1.Ay: Sonbahar Ay: patlamış mısır Ay : bonibonlar Ay: kitap Ay : eti puf Ay: yarım kesilmiş pasta duvar süsü vb. Ay: kirazlı elbise ve kirazlar Ay : limonlu elbise ve limon düşünüyorum ☺️
Zumra_Fatma Lutfiye_yangoz ben trendyoldan battaniye gibi bisi aldim 12 aya kadar var uzerinde tac ve kartlarida var onun uzerine yatirip oylr cekiyorum
Balevlatsahibi Lutfiye_yangoz evet yapiyirum çok keyifli benim için 2 gün önce beş ay çekimini yaptım hava guzeldi parkta yaptım çimler üzerinde .kafama göre takiliyirum aklima gelirse iki ay çekimini bebek spa ya gitmiştik orda yaptım
Lutfiye_yangoz Berfin4720 ayy korkutmayin beni 3. Aydayiz şimdiye kadar çektim bakalım bundan sonra çeke bilecek mıyım 😃
Berfin4720 Lutfiye_yangoz benm arkadaşım hala da çekiyor her bebek farklıdır benm bebeğim yerinde hiç durmayan bir bebekondan aslında çekemiyoruz 😂
Gzdturk 1 yasına kadar 2 oğlumuda cektim. Konseptli değil ama ısıklı harf rakam panonun önünde. Her ay kostümlü olarak
_Goktugunannesi__ Lutfiye_yangoz Ay da bugün çekicem babamız inşaat ustası konseptimiz inşaat malzemeleri olucak