Yeniannecikk Güneşte, dışarıda açılıyor rengi evde hava kapalı iken de bu şekilde oluyor. Benim göz rengim açık yeşil eşimin ise ela. Bu göz rengine ben yeşil diyorum bana çekmiş diyorum eşim ise hayır ela bana çekmiş diyor. Sizce
baykuskiz_ Yeniannecikk goz rengi dönecek buguk ihtimalle ela olur gibi. Ben bu tarz renkleri mavi olarak adlandiriyorum bsna yesil gelmiyor 😂
Eslemsi_04 Yeniannecikk 1 yaşa kadar tam rengini alır biliyorım eşimin mavi kızımda ilk doğduğunda maviydi şimdi kahve oldu gözleri
Yeniannecikk Eslemsi_04 bebeğim 17 aylık 1 aylıkken bu rengi aldı bu şekilde kaldı hiç değişecek gibi bir belirtisi olmadı
Yeniannecikk baykuskiz_ şimdi 17 aylık bakalım 1. Ayından beri böyle gözleri ilk doğduğunda gri gibiydi 1 aylık foto çekiminde bu renge dönmüş sonra kaldı belki birden değişir 2 yaşında onu bilmiyorum
baykuskiz_ Yeniannecikk benimkilerde yavas yavas dondu 17 18den sonra donmeye devam etti degisik 😄 sizin degismez belki bu zamana kadar donmediyse bizimki yavas yavas dönüyordu cunku
Yeniannecikk baykuskiz_ Değişken göz demek ki diğer oğlum yeşil gözle dogup 1. ayda kahverengi olmuştu. Benim bebelerin 1. Ayda neyse o oluyor sanırım benim de annem 6 aya kadar maviydi gözlerin sonra yeşil oldu diyor.
Yeniannecikk Sadeturkkahvesi bizde mavi göz yok ama, babam yeşil annem yeşil eşimin babası yeşil ben yeşil. Soyumuzda yok mavi 😅
Yeniannecikk A_12ynr 1.5 yaşında alıştık şimdiye kadar böyle birden değişip kahverengi olursa şaşırtır bizi lens takmış gibi olur 😅
A_12ynr Yeniannecikk valla bilemm bnm kızın gözleri açık gri idi bn napayım şimdide açık giri aralarda yeşillikler var kahveler var mavi var (•‿•)
UrasEgeBabysMom Yeniannecikk Şuan yeşil ama elaya dönecek gibi duruyor ortasında kahverengilik var. Umarım yeşil olarak kalır bebeğinizin göz rengi🫶🏻
Yeniannecikk UrasEgeBabysMom inşallah bana çeksin istiyorum. Benim de göz bebeğine yakın kısmı kahve. Bütün renkli gözlülerin öyledir zaten 😊 benim renk bu