muhendissannee Merhabalar 8 aylık bir bebeğim var ve bu aralar sünnet ettirme kararı aldık eşimle. İstanbul’da memnun kaldığınız doktor ve hastaneler var mı anneler ?
Missbuss muhendissannee Kurtköy emseyde bir tane çocuk cerrahı var zaten. 8 günlükken yaptırdık. Çok memnun kaldık.
Yekbarnes muhendissannee neredesiniz bilmiyorum ama arkadaşım afiyet Hastanesi’nde sunnet ettirdi oğlunu, görümcemde Ümran tıpta cok iyi bir cerrah varmış, 3 aylık oğlum oraya götüreceğim Mehmet beydi adı
simsimum muhendissannee çakmak erdem hastanesi zafer bey biz çok memnun kaldik numarasını da vermisti
Yigitefeninannesi_ muhendissannee ümran tıp(ümraniye) ümit hanım 1 ay oldu oğlum sünnet olalı çok memnun kaldım
Sapsikanne muhendissannee Şişli memorial Nüvit bey var ben sünnet ettirmedim kasık fıtığı ameliyatı yaptırdım çok memnun kaldım ama biraz pahalıydı geçen yıl 5500 demişlerdi sünnete şimdi ne kadar bilmiyorum çift taraflı fıtık var diye sünnet ağır gelir dedi o yüzden yaptırmadık biz
AliEmirmoms @“muhendissannee” fatihte salih selman’a yaptırdım mart ayında 2000 tl verdik çok memnun kaldık kendi polikliniği gibi bi yeri var🥰
Yekbarnes Yigitefeninannesi_ peki nasıl bir yol izlemeliyiz nereye gitmeliyiz ilk acaba yardımcı olur musunuz
Yigitefeninannesi_ Yekbarnes ümran tıp i arayıp ümit hanıma yaptırmıştık biz siz hangi doktoru istiyorsanız sünnet için randevu istiyorsunuz onların verdiği tarihte gidince sünneti yapıyorlar