Shdaa Merhaba kızlar bebeğimin balgamı var bol su veriyorum 1 haftadır bitmeyen gitmeyen bir balgam kussa gidecek biliyorum kusmuyor da ne yapabilirim bildiğiniz birşey varsa paylaşırmısınız
Elika00 Shdaa YouTube da bi video var sırtına pat pat yapılan onu izle ben sürekli onu yaptım günde 2-3 Sefa 5-7 dakika arası hep yaptım kaç aylık ıhlamur verebilirsin eğer ek gıda alıyorsa hava verebilirsin
Lbsdamla Shdaa benim oğlumda da balgamlı öksürük başladı üç gündür bende su iciriyorum biraz ıhlamur da icirmistim 13 aylık ama
Shdaa Elika00 6 aylık buhar veriyorum zorla kabul ediyor aynı pat pat vuruyorum yok yani fayda etmiyor 🤦♀️
Elika00 Shdaa prospan kullanabilirsin arkadaşımın bebeği de öyle doktor prosppan verdi 2 aylık şuanda
Shdaa Lbsdamla uykuda öksürük krizine giriyordu hafif bronşit dedi buhar verdi doktorumuz oğlumda buharı kabul etmiyor iğne yazdı öksürük kesildi şimdi balgam sorun oldu
AliEmirmoms @“Shdaa” serum fizyolojik ve şırınga alın eczaneden sorun tarif etsinler onunla burnu temizleyin açılır burnu rahat nefes alır bunu yaptıktan sonra havasını verseniz daha çok işe yarıyo benim doktorum bana öyle yaptırıyodu
Shdaa AliEmirmoms serum fizyoloji bizim doktorumuz önermiyor sprey verdi onu sıkıyorum otribebe ile temizliyorum bazen burun açık oluyor ama genizde mi artık bogazında mı balgam çok rahatsız ediyor
AliEmirmoms @“Shdaa” erken müdahale olmayınca bronşite çeviriyo aman dikkat edin ☺️ Balgam kötü bişey
Shdaa AliEmirmoms öksürmeye başlayınca ertesi günü hemen hastaneye gittim hafif bronşit dedi doktorumuz birde alerjisi varmış erken müdahaleye rağmen bronşite çevirmiş maalesef
Shdaa endoplazmikretikulumiste evet bu sabah tuvaleti mukusluydu bol su veriyorum inşallah geçer de yavrum rahat uyur