Sevgiasilturk Arkadaşlar 40 uçurmak yapıyor musunuz? Nasıl yapılıyor ben kendim tek başıma yapacağım nasıl yapıldığını bilmiyorum bilgi verir misiniz? Kullanılan malzemelerin hangileri suya koyuluyor ve koyulmayan malzemeler sonra ne yapılıyor çöpe mi atılıyor?
Benimdunyamm Sevgiasilturk valla çeşit çeşit taş koyuyorsun da ben bebekle çıkamadım yaprak topladım 4 5 çeşit onları suya atıyorsun normal yıkıyorsun ne son abdest aldir sonra da kendin banyo yap
Buseugurlu Sevgiasilturk valla herkesin fotoğraf çektiği gibi yapmadım çünkü aileme sorduğumda bu şekilde bilmiyordu bile o yüzden annemlerin bildiği gibi yaptım. Suyuna taş, alyans, çivi, birde gül koydum.
Sevgiasilturk Buseugurlu başka birşey eklenmiyor dimi bizimkiler hiç yapmıyor sadece dua ve su ile yıkıyor normalde ama ben yapmaya heves ettim, birde foto çekerim hatıra kalır diye düşündüm
Buseugurlu Sevgiasilturk biz başka bişi eklememiştik hepsinden 1 taneydi annemler bu şekilde biliyodu çocuk yıkandıktan sonra bende banyoya girmiştim. Bide kız çocuğu için tekli günler 37 yada 39 demişlerdi erkek çocuğunu bilmiyorum ama istiyorsanız sorarım