Beybisibeybisi Kizlar taki seti almak istiyorum. Altin alicak kadar butcem yok. Gümüş set aldim bi tane ama icime de sinmedi acaba altin kaplama mi yoksa celik falan mi alsaydim uzun sure kullanimda kararma olmasin cakma oldug lu da cok belli olmasin istiyorum. Anlayanlar sorum size hangisi daha az anlasilir ve uzun omurlu olur?
Purposeless Beybisibeybisi altın renkli gümüşler var kararma yapmıyor italyan zincir almıştım altın sanıyorlar 😀 4 senedir kullanıyorum kararmada yapmadı
Beybisibeybisi Purposeless sogutlu silver diye bir markadan aldim ben seti su  sizin onereceginiz bir marka var mi ya da bu dedigini turden mi acaba
acimavi Beybisibeybisi güzel görünüyor. Gümüş kararma yapmaz, bakımını yaptırırsınız ilk günkü gibi olur. Altın kaplama da olabilir, bu aldığınız sitede de vardır muhtemelen altın kaplama gümüş modeller. Çelik hiç tavsiye etmem, kararır çöpe gider paranız
sezer2022 Beybisibeybisi altın kaplama bi kolye alacaktım şu tuğralı modelden baya araştırdım,, her satıcı solma yapar dedi Çeliği bilmem ama en iyisi gümüş
Beybisibeybisi sezer2022 celik yuzuk var aslinda bende evet soldu bi esprisi kalmadi bakimi da yapilmayan bir urun sanirim. Iyi oldu bu icim rahatladi biraz :))
Serotoninhormonu Beybisibeybisi gümüş kadına soğukluk getirir miş 8 ayarlar biraz daha uygun olur gibi yada Çelik
Beybisibeybisi Serotoninhormonu sadece akraba es dost dugunleri kina gecelerinde takicam aslinda ama etkiler mi hemen vucudu
Serotoninhormonu Beybisibeybisi hemen etki etmez bence altın erkekde dişilik hormonunu gümüş kadında erkeklik hormonunu tetikler derler
Beybisibeybisi acimavi dogru dediginiz olabilir bakayim hic bakmadim sitesine ya hic takim yok boyle biraz bilgisizim bu konuda 🤭🤭
Masmavi_9 Beybisibeybisi benim bir arkadaşım bana montresor takı diye biryerden hediye almış ben aşırı memnunum hatta bir daha alacağım Instagram sayfaları var yenilermiş daha oraya bakabilirsin satan kişi çok ilgili birisi bir bakın derim
Winnithepooh Beybisibeybisi gümüş takılar kararıyor çelik kararmiyor 😊 altın kaplama bir kolyemiz varmış ablamla sonradan farkettik nasıl gxuel parlıyor altın böyle parlamaz yıllar geçince 😁😇
Beybisibeybisi Winnithepooh ne guzel biraz da uretenin kalitesine gore degisiyor demek ki bu isler :))