isimsiz123 2 yaşında bebeğim geniz eti ameliyatı dediler ameliyat olmadan çözüm bulan var mı ? Geniz etine bağlı orta kulak iltihaplanmasından dolayı bebeğim 6 kere havale geçirdi bu durum korkutuyor . Bu durumda olup çare bulan bar mı
eygokkk isimsiz123 merhaba benim de çocuğum 3 yaşında sürekli hasta hiç geniz etine bakılmadı KBB mi bakıyor buna ağzından nefes aldığını fark ettim ve ayda 2 kez net hasta oluyor sizin belirtiler neydi ilk acaba çok geçmiş olsun buarada
Peekaboo isimsiz123 benim yeğenim 2 yaşından küçüktü diye hatırlıyorum. Geniz eti ameliyatı olmuştu mecburen çünkü sürekli hasta oluyordu. Çok kolay geçmişti sanki hiç ameliyat olmamış gibiydi sasirmistik. Boşuna eziyet çekmiş çocuk bugüne kadar demiştik. Geniz eti ameliyatı zor olmuyo
Ebru-46 isimsiz123 benim oğlumda aynı sebepten havale geçirdi ameliyat ettirdik 4.günü ameliyatın tekrar havale geçirdi fakat şu an iyi zaten tekrar geçirmemesi içinde ilaç kullanıyoruz
KuzeyinAnnesi_3108 Peki boğaz enfeksiyonu da oluyo muydu benim de oğlum 21 aylık ve sürekli boğaz enfeksiyonu oluyo ayda 1 kesin oluyo bazen 3 hafta da bir kafayı yicem bnde gitmedigim doktor kalmadı antibiyotik verip yolluyo sadece