[silindi] safiyenur_b7 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı verebilirsiniz Ya da Probiyotik kullanabilirsiniz 🤗
Sena_0612 safiyenur_b7 kulak pamuğunu zeytinyağina batırın sonra makatına az sokun uyarı vermek amaçlı benim bebis 15 gün yapmamıştı ama yapıyor şimdi fitil kullanmanızı önermem alışkanlık yapıyor probiyorik kullandım
TugceArya safiyenur_b7 benimkide 4 gündür yapmıyordu bugün yaptı şükür hemde baya yaptı. Karnına masaj yapıyorum yağla günde bikaç kere. Altını açıp popo deliğini minik minik uyardım hemsm yaptı bunu bikaç kere yapın
Cerence [silindi] yenidogam döneminde probiyotik veriyorlar mı acaba? Aile hekimine sordum direk gaz damlası yazdı onu kullanmak istemiyorum
serraozgul Sena_0612 canını acıtmaz mı ? Ben etrafına hafifçe biraz masaj yaptım uyarı gitsin diye onda bile irkildi biraz o yüzden tereddüt ettim
Dlranlkrn Benim bebeğim 4 günlük oldu 2 gündür kakasını yapmıyor endiseleniyorum normal midir? Sütüm daha tam gelmedi mama meme olarak besliyoruz beslenme yetersiz oldugu icin böyle sanırım🥺
Sena_0612 serraozgul o zaman ellemeyin karnına masaj yapabilirsiniz sadece anne sütü aldıkları için kabız oluyolar mış cok canımı sıkıyodum
11-zeynepbebek- @safiyenur_b7 bence bu söylenenlerin hiçbirini yapmayın hepsi tehlikeli şeyler bebekler 10 Güne kadar k.k. Yapmaya blirmiş sadece siz yediklerinize içtiklerinize dikkat edin