rainak Merhaba. Bebegim 5 ay 5 gunluk. Şimdiye kadar gece uykularını hep derin uyurdu ve mama neredeyse istemezdi. Son 2 haftadır gece uykularında inanılmaz sağ sola dönüyor. Ama gözü hep kapalı şekilde yani uyur pozisyonda ve 3-3.5 saate bir bağırıyor mama için. Mamasını güzel ictigide oluyor ama genelde az içip bırakıyor. Bir saat sakin yatıyor sonra başlıyor yine sağ sola dönmeye. Acaba diş sorunu mu diye düşünüyorum ama bi bilemedim
AegeansMom rainak 3 saatse yine şükret benimki 1 saatte uyanıyor 😔bizimki de aynı bebekler öğrendikleri şeyleri uykularında tekrar etmeyi sevdikleri için oluyormuş. Sağdan sola bir dönüyor ben uykumdan uyanıyorum resmen
rainak Aysegul93 son mamasını yatmadan 1 saat önce veriyorum mama ile uyuyan bebek değil. Uyuma şeklide kucağımda 5 dakika sakinlestiriyorum sonra yatağına koyuyorum orada daliyor kendi. En fazla iki pispis yapiyorum. Destek sayilir mi bilmem
EceDM rainak uyandığında yine aynı rutinleri yapıp yatırmayı dememişsinizdir zaten. Muhtemelen diş sancısı rahatsız ediyordur. Kızımin da 5 ay 5 günlükken iki dişi aynı anda patladi. Sonra düzeldi uykusu. 1 hafta 10 gün aynı sorunu yaşadık biz de. Besleyip tekrar yatiriyordum.
rainak EceDM ya uyanmıyor Allah’tan gozleri hep kapalı dönerken. Oyle uyanıp oynadığı felan yok. Umarım diştendir ve düzelir. Sabah çünkü ne bulursa ağzına götürüp kaşiyor
EceDM rainak ya yine şükredin meme veya biberon reddi yok, olmasın da inşallah. Neler cektim ben o 10 gün boyunca, kaşıkla besledim 😆
EceDM rainak diş kaşıyıcıyi buzdolabında bekletip verin, tetagil granül rahatlatıcı oldu, bir de diş kaşıyıcı fırçalar var, mısır koçanı seklinde falan, onlar ellerine güzel oturuyor bebeklerin.
rainak AegeansMom evet evet kendini atiyor sağdan sola. Sonra pozisyon buluyor uyuyor sonra tekrar uyuyor. Bu döngü sabaha kadar devam ediyor
AegeansMom rainak aynen öyle kafasını çarpacak diye korkuyorum attırıyor bildiğin. Bazen uyanıyor benimki hatta coğunda uyanıyor🤨