Cey_lin13 Merhabalar alerji anneleri bebeklerinizin kilo artışı nasıl kızım çok az almaya başladı 4üncü ayda durdu gibi bişey ayrıca hangi mamayı kullanıyorsunuz aptamil prosyneo kabız yapıyor ne yapacağımı şaşırdım
Ela65 Cey_lin13 merhaba SMA confor kullanıyoruz gaz yapmıyor kabız İçin akşam ve sabah çay kaşığı kadar saf zeytinyağ veriyorum kabız olmuyor SMA güzel kilo aldırıyor .
Gorkim Cey_lin13 diyette yap ben diyete başladım hem anne sütü hem aptamil devam ediyoruz aslında aptamil kabız yapmaz içinde probiyotik var ısmıyorsunuz dimi mamayı koydukdan sonra direkt ılık suya yapılması gerekiyor
Melo29 Cey_lin13 aptamil prosyneo alerji maması mı biz onu kullanıyorduk alerji çıkınca doktorumuz değiştirdi mamayı
Cey_lin13 canikoko deri testi yaptınız mı canikoko bende elvoia mamaya geçmeyi düşünüyorum anne sütü veriyor musunuz
canikoko Cey_lin13 deri testi yaptırmadım zaten 1 yaş altı hiçbir alerji testi sonuç vermiyor. Kakadan test yaptılar ama negatif çıktı. Ama oğlumda %100 alerji var. Sadece mamayla besleniyor bu arada
Cey_lin13 canikoko bebeğim 4.5 aylık bizde de kesin alerji var bütün belirtiler var perşembe deri testi yaptıracaz nasıl sonuç verir bilmiyorum sizde ne gibi belirtiler var
canikoko Cey_lin13 iki kere peş peşe kakasında incecik kılcal kan gördüm. Aşırı huzursuzluk vardı. Alerjik mamaya geçince tüm huzursuzluk geçti
Cey_lin13 canikoko evet benim kızım da çok huzursuz sürekli uyuma isteği var ama çok hareketli anlamadım diyette yapıyorum ben kan görmedim ama kakası kına yeşili
Kelebekkkk Cey_lin13 benim oğlumunda kakasi kina yeşili sadece anne sütü oluyo bu alerji olduğu anlamina mi geliyo
Cey_lin13 Melo29 alerji doktoru aptamil prosyneo verdi ama içeriğine bakıyorum süt tozu falan var anlamadım