Kubrailkan Günaydın 😍 yumurta yemeyen bebişe yumurta yedirir dediğiniz tarifleri atar mısınız lütfen 😍 mesela yoğurt yumurta un çırpıp pisiriyorum. Bayılarak yiyor bebişim. Yada aynı tarifi sütle yapiyorum. Tarhanali çok seviyor. Ama hep bunların etrafında dönüyoruz 🫠🫠
Dolores Kubrailkan benimki menemen gibi yiyor sadece. Domatesi rendeleyip sade yağla pişiriyorum, sonra yumurtasını ekliyorum en son. Çok katı olursa yemiyor. Zaten genel olarak yumurta yemiyor. Ya böyle menemen olacak ya da karışım olacak da öyle…
hunilimomy Kubrailkan bir yumurta, bi tatlı kaşığı irmik , bi tatlı kaşığı yoğurt bi çimdik karbonat hepsini karıştırıp tavada agzi kapali psiiriyorum puf puf oluyor içine dereotu maydanoz peynir falanda ekleyebilirsiniz
Aslihan34 Yeşil biberi yumuşayıncaya kadar yağda pişiriyorum üzerine biraz domates küçük küçük doğruyorum birazda yeşil soğandan sonra üzerine yumurtayı iyice çırpıp tavanın üstünü kapatıyorum tabi benim kızım lezzete önem verdiği için yumurtaya kimyon biraz karabiber ve tuz atıyorum.
Kuzeymomss Kubrailkan avakado bebe bisküvisi peynir yumurta bunları karıştırarak yapıyorum , oğlum bayılarak yiyor